Bristol Palace appartement J3


Welkom bij Bristol Palace appartement J3, de perfecte vakantielocatie in eigen land. Het appartement heeft zicht op zee en is gelegen op slechts 450 meter van Blankenberge centrum.


  • Zijzeezicht
  • Eigen parkeerplaats
  • Maximaal 6 personen
  • Vers beddengoed en handdoeken
  • Appartement wordt na elke gast gepoetst
Woonkamer Top Conge Blankenberge

Bristol Palace Appartement J3
Zeedijk Blok 129/134
Blankenberge

Bereikbaar via: Bakkersstraat, Blankenberge


Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 slaaphoek met een stapelbed, keuken, badkamer, woonkamer en balkon.


Woonkamer


De woonkamer is één open ruimte met de keuken. In de woonkamer staat een zetel dat omgetoverd kan worden tot een tweepersoonsbed van 180cm. De eettafel staat ook in de woonkamer. De tafel is perfect voor 4 tot 6 personen. Er is ook een televisie met internetverbinding. In de woonkamer is ook de schuifdeur naar het balkon met zicht op de zee.

Woonkamer Topconga

Keuken


De keuken is volledig uitgerust met een afwasmachine, vier vuren, kookgerei, ijskast, vriezer, bestek en borden. Daarnaast staat er in de keuken ook een waterkoker en koffiemachine. Het is een ruime keuken, dus deze is perfect om samen met je gezin of vrienden in te koken. Je hoeft zelf geen handdoeken mee te brengen, deze worden voorzien. Vanuit de keuken kan je recht in de woonkamer zien.

Keuken Top Conge Blankenberge

Slaapkamer


Het appartement heeft één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleerkast. Er is ook een slaaphoek met een stapelbed. In de living heb je ook een 2 persoons zetelbed. De gasten hoeven geen dekbedovertrek of onderlaken mee te brengen, deze worden door ons voorzien en na elke gast ververst en uitgewassen.

Slaapkamer Topconga

Badkamer


De badkamer heeft één lavabo en een bad met douchekop. In de badkamer staat ook een wasmachine en droger. Voor de badkamer moeten gasten zelf geen handdoeken meebrengen. Deze kan je terug vinden in de schuiven onder de lavabo en worden telkens ververst en gewassen.

Badkamer Top Conge Blankenberge